Connect with us

Gratis printable cadeaupapier met MILK-print

Printables

Gratis printable cadeaupapier met MILK-print

Cadeaupapier, lintjes, tape, tags – een presentje inpakken kan zo’n feest zijn! Heb je binnenkort een babyfeestje, dan is dit gratis monochrome printable cadeaupapier de kers op de taart.

Ken je het krullint nog? Vroeger vrolijkte ik een cadeautje altijd op met dat lint, waar ik dan krullen in maakte door er met de scherpe kant van een schaar langs te ritsen. En had ik echt zin om uit te pakken, dan gebruikte ik verschillende kleuren lint door elkaar. Lekker retro, misschien moet ik het weer eens gaan doen, haha.

Ik denk trouwens dat ik nog wel een rol krullint heb liggen, maar die is flink achterin de kast beland sinds washi tape zijn intrede heeft gedaan.

Melkflessen cadeaupapier

Maar goed, het (inpak-)feestje begint natuurlijk met een leuk stukje papier. En laat ik nu papier met een mooi printje voor je hebben! Helemaal in baby-stijl: met melkflessen. Je hoeft eigenlijk weinig meer te doen dan het presentje inpakken, want het papier spreekt voor zich en het monochrome printje heeft eigenlijk geen opsmuk nodig.

Dit printable cadeaupapier is ontzettend leuk om een kraamcadeautje mee in te pakken. Ook voor een babyshower is dit een prima papiertje. En: je kunt het, net als mijn andere printables, helemaal gratis uitprinten.

Ook inpaksucces? Onderaan deze pagina staat de download voor het cadeaupapier.

printable cadeaupapier monochrome milk print

Cadeaupapier downloaden en printen maar!

Veel zwangere vriendinnen, babyborrels of kraamfeesten? Je mag en kan dit printable cadeaupapier zo vaak afdrukken als je wilt. Heb je een groot cadeau, print dan meerdere vellen en plak ze aan elkaar.

Controleer wel even de instellingen van je printer, zorg ervoor dat deze op volledige grootte print (bij mijn printer heet de instelling ‘randloos printen’) voor het mooiste effect.

Download printable cadeaupapier MILK

Vind je dit een leuk artikel? Je helpt mij enorm door het met anderen te delen! En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download te profiteren :).

In dit artikel staan affiliate-links. Als je via een van deze links een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Printable cadeaulabels met MILK-print - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip
  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top