Connect with us

Gratis printable cadeaupapier met MILK-print

Printables

Gratis printable cadeaupapier met MILK-print

Cadeaupapier, lintjes, tape, tags – een cadeautje inpakken kan zo’n feest zijn! Heb je binnenkort een babyfeestje, dan is dit gratis monochrome printable cadeaupapier de kers op de taart.

Ken je het krullint nog? Vroeger vrolijkte ik een cadeautje altijd op met dat lint, waar ik dan krullen in maakte door er met de scherpe kant van een schaar langs te ritsen. En had ik echt zin om uit te pakken, dan gebruikte ik verschillende kleuren lint door elkaar. Lekker retro, misschien moet ik het weer eens gaan doen, haha.

Ik denk trouwens dat ik nog wel een rol krullint heb liggen, maar die is flink achterin de kast beland sinds washi tape zijn intrede heeft gedaan.

Printable cadeaupapier

Maar goed, het (inpak-)feestje begint natuurlijk met een leuk stukje cadeaupapier. En laat ik nu een mooi printje voor je hebben! Dit printable cadeaupapier is ontzettend leuk om een kraamcadeautje mee in te pakken. Onderaan de pagina staat de download.


printable cadeaupapier monochrome milk print

Download printable

Je kunt het printable cadeaupapier zo vaak afdrukken als je wilt. Heb je een groot cadeau, print dan meerdere vellen en plak ze aan elkaar. Controleer de instellingen van je printer even, zorg ervoor dat je printer op volledige grootte print (bij mijn printer heet de instelling ‘randloos printen’) voor het mooiste effect.

Download printable cadeaupapier MILK

Vind je dit een leuk artikel? Je helpt mij enorm door het met anderen te delen! En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download te profiteren :).

In dit artikel staan affiliate-links. Als je via een van deze links een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

Continue Reading
Advertisement

Dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis. En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

INSTAMIX

  • Wat een heerlijke ontspannen trip met dfdsnederland en wat ishellip
  • Woehooe het blijft nog even zulk mooi weer! Lekker methellip
  • Pak je printer maar want er staat een nieuwe downloadhellip
  • Eerste trip zonder kind n zonder man Best een dinghellip
  • Dit badspeelgoed doet het met dit mooie weer ook goedhellip
  • Aan het inpakken voor een trip naar Newcastle vandaag methellip
BlogSociety
To Top