Connect with us

Gevonden: stijlvolle bijtringen!

Kids design

Gevonden: stijlvolle bijtringen!

Bijtringen zijn speelgoed waarvan je toch gerust kunt stellen dat ze verdomd handig, zo niet onmisbaar, zijn. Dat besef je pas bij het doorbreken van de eerste tandjes. Je wilt toch álles doen voor je guppie om het ongemak wat te verlichten.

Nu zijn bijtringen er in vele soorten en vormen en maten en kleuren en ik weet niet wat. Ik kocht uiteindelijk een Sophie de Giraf en een mooie zwarte bijtring in de vorm van een plus.
Sophie (die we hier Vulli noemen) viel niet echt in de smaak. Wat ik best begrijp, heb eens in dat ding gebeten en het smaakt naar ballonnen, ieuw.

De mooie zwarte plus was vooral heel leuk om mee te spelen. Ook prima natuurlijk, en alle tandjes kwamen zonder al te veel ongemak door (lucky us!). Nu de tweede ronde kiezen – ofzo, ben inmiddels helemaal kwijt om welke tanden het nu gaat – doorkomt, zie ik Lis regelmatig vreemde bekken trekken. En doet ze ineens dingen als in tafels bijten.
Als ik weer zo’n actie zie, vraag ik of ze misschien wil bijten. Soms zegt ze het zelfs zelf: ‘plus bijten’. Dus nu, met 20 maanden, ligt-ie goed in de markt. Haha.

uki.be design bijtring mooi bijtspeelgoed monochrome bijtspeelgoed kidsdesign speelgoed

Stylish bijtspeelgoed

Het was destijds even zoeken naar een bijtring die het daglicht kon verdragen. Nu zie ik steeds vaker hippe bijtringen. (Of misschien zat ik er nog niet helemaal in, toen.) Zo ook het very stylish bijtspeelgoed van uki.be wat ik zag bij chewiesandmore.
Dit Engelse merk maakt bijringen van de meest simpele vormen zoals een vierkant of cirkel, in de meest fijne kleuren. Zwart, grijs, blush pink of wit bijvoorbeeld.
De ene kant is glad, de andere kant heeft textuur. Door de goedgeplaatste gaatjes zijn ze goed vast te houden, zelfs voor de kleinste ukkepukjes. uki.be bijtringen kunnen in de vaatwasser, magnetron, waterkoker – wat jij wilt om ze schoon te maken.

uki.be design bijtspeelgoed

Looking after a teething child is hard enough, without having to keep a garish piece of chewed plastic clean. – aldus mama Gillian en oprichter van uki.be

Wat vind jij van deze bijtringen? En welke hebben jullie in huis?

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en design voor kids, voor papa’s en mama’s die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

NIEUW IN MIJN WEBSHOP, NEEM JE EEN KIJKJE?

Ga naar webshop

INSTAMIX

 • Wonderwall someone you find yourself thinking about all thehellip
 • GM! Ik heb zojuist de winnaar van de autootjes geloothellip
 • Die focus op de was daar kan ik nog wathellip
 • Nog twee nachtjes slapen en dan wordt ons moppie 2!hellip
 • YAY feest! Vier je met me mee? Ik verloot tweehellip
 • Hurray ik ben 2 nieuwe party printables online! Checkhellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

 • PSikhouvanjou
 • Bol.com
 • “>Shop bij BOL.com
  Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

AFTELKALENDER SINTERKLAAS – GRATIS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top