Connect with us

Gevonden: Dutch design babygym en ander prachtig speelgoed voor baby’s en kleuters

Kids design

Gevonden: Dutch design babygym en ander prachtig speelgoed voor baby’s en kleuters

Altijd als ik iets moois ontdek en het blijkt in Nederland gemaakt te worden, word ik toch een beetje trots. Onlangs kwam ik de design puzzels van &me tegen. En dit Nederlandse merk blijkt nog veel meer oogstrelende producten voor baby’s en kleuters te maken.

&me: puur en tijdloos speelgoed

Het Nederlandse merk &me is opgericht door creatieve zussen Jacqueline & Monique Horstmann. Al hun design producten voor baby’s en kleuters worden in Nederland én met de hand gemaakt. &me heeft een duidelijke eigen stijl.
Uitsluitend natuurlijke materialen zoals hout en metaal worden gecombineerd met opvallende kleuraccenten van neonoranje en mintgroen. Deze combinatie is visueel aantrekkelijk voor je kiddo, maar ook zeker voor je interieur.

Een mooie babygym? Hij bestaat!

De babygym is hartstikke leuk speelgoed voor je kleintje. Maar helaas zijn er vrij veel vrij afschuwelijke exemplaren in omloop. En sommige design exemplaren ogen juist weer ‘te saai’.

andme babygym design speelgoed dutch design

De babygym van &me is hout, metaal en touw. Basic kleuren met felle kleuraccenten. Een uitdagend product voor je kleintje, wat gewoon in je woonkamer mag blijven staan. Deze had ik zeker graag gehad voor Lis. Maar die hoef ik nu met 22 maanden echt niet meer te parkeren onder een babygym :).

“TOUCH, LAUGH, LOVE, GRAB, BITE, PLAY!” – &me

Maar zoals ik al schreef, &me maakt fantastisch design houten speelgoed, ook voor oudere kindjes.

Design houten speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters

De houten puzzel Dots vind ik echt geniaal. De ronde vormen leren je kleintje verschil in groottes, het design is sterk in zijn eenvoud en de kleuren maken het geheel tot een feestje.

andme design houten puzzel dots

Ook de houten ‘material blocks’ die je kleintje uitdagen om te aan te raken en te ontdekken staan op mijn lijstje. En de blokkenset in grijs- en mintkleur is werkelijk een plaatje.

andme design houten speelgoed material block dreumes peuter andme houten speelgoed blokken grijs zwart mintgroen

Baby’s kunnen zich uitleven met design speelgoed zoals een stijlvolle houten rammelaar met neon oranje accenten. andme design houten rammelaar

Dit is ook leuk nieuws

Neem dus zeker even een kijkje op de website van deze twee zussen. En: ik mag een winactie doen in samenwerking met &me! Daarover binnenkort meer, volg mij om dit niet te missen.

Volg mij op Facebook, Instagramof Bloglovin’. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip
  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip
  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top