Connect with us

Contact

auteur minimixtape kids design en gratis printables voor kinderen

Mijn naam is Anniek. 33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn.

MINIMIXTAPE BLOG

Ik maak een mixtape voor jou: op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe gratis printables en kids design voor papa’s en mama’s die net als ik niet van lelijke dingen houden. Elke vrijdag een printable, elke maandag een artikel over kids design of speelgoed en op woensdag een blog over een van onze ‘lievelings’.

MINIXTAPE SHOP

In mijn shop vind je originele posters die voor jou gepersonaliseerd worden. Alle ontwerpen zijn door mij gemaakt en worden geprint op stevig 300 grams papier.

Tell me!

Wil je iets kwijt? Heb je interesse in een samenwerking, wil je een persbericht sturen of heb je een vraag over je order? Laat het me weten via Instagram, Facebook of stuur een mail naar:

hallo@minimixtape.nl

Dank als je mijn blog leest, een gratis printable hebt gedownload of iets hebt gekocht! <3

KVK: 6100 7412
BTW: NL 169654588B01
IBAN: NL98 RABO 0191815306

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

Shop bij BOL.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top