Connect with us

Box weg: speelplekje met Nobodinoz zitzak in monochrome

Lievelingsmix

Box weg: speelplekje met Nobodinoz zitzak in monochrome

Nu de box bij ons uit de woonkamer is – dankzij lazy parenting en onze maand in Portugal bleef-ie langer ongebruikt staan dan nodig haha – wilde ik een nieuw ‘eigen’ plekje voor Lis. Voor haar eerste verjaardag hadden we haar een Nobodinoz zitzak gegeven. Een perfect item om een speelhoekje mee te maken.

We hebben de box eigenlijk nog best lang gebruikt. Alhoewel, nu ik dit typ, bedenk ik me dat ik niet weet wat normaal of best lang is. Maar goed, tot een maand of 17 speelde ze er nog wel in. Wel alleen ’s ochtends, als ik ging douchen. De rest van de dag hoefde ik niet meer te proberen haar er in te zetten.

nobodinoz zitzak zwart/wit

Dat het ding nog zo lang bij ons in huis stond, was dus pure luiheid. Geen zin om ‘m op te ruimen. Ook omdat-ie dan ergens anders in de weg zou gaan staan: hij past niet in onze berging. Toch werd het verlangen de box uit de woonkamer te hebben groter dan de luiheid. Zo heerlijk, die ruimte weer terug!

Een nieuwe speelhoek voor Lis

En dan… heb je dus ineens ruimte. Een gekke ruimte, want dat was Lis’ plekje. Ik vond het daarom wel leuk haar een eigen plekje terug te geven.

Het boxkleed dient nu als vloerkleed en op de zitzak van Nobodinoz kan ze lekker relaxen. Ze vindt het heerlijk om er op te zitten, klimmen of klauteren. Speelgoed staat dichtbij in de handige zakken en toffe LEGO opbergboxen.

De Nobodinoz zitzak vond en vind ik een geniale vondst. Hij heeft een fijn formaat en een leuke vorm. Maar bovenal: hij is zwart/wit. En als verstokte monochrome liefhebber ben ik dan eigenlijk al verkocht.

nobodinoz zitzak monochrome

Vind je het een leuk plekje geworden? En hoe ziet de speelplek er bij jullie uit?

Wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtips mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

BewarenBewaren

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en design voor kids, voor papa’s en mama’s die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

 1. Pingback: Ook wij hebben plastic speelgoed in huis: verrassingseieren - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Lievelingsmix

POPULAIR

NIEUW IN MIJN WEBSHOP, NEEM JE EEN KIJKJE?

Ga naar webshop

INSTAMIX

 • Ohhh wat hebben wij genoten dit weekend en vandaag vanhellip
 • GM! Er staat een nieuwe blog in de categorie lievelingshellip
 • Cute kids club gratis printable poster Na alle tekeningenhellip
 • Die focus op de was daar kan ik nog wathellip
 • Oh my over 10 dagen wordt Lis 2 jaar 2!!hellip
 • GM! Ik heb zojuist de winnaar van de autootjes geloothellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

 • PSikhouvanjou
 • Bol.com
 • “>Shop bij BOL.com
  Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

AFTELKALENDER SINTERKLAAS – GRATIS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top