Connect with us

Box weg: speelplekje met Nobodinoz zitzak in monochrome

Lievelingsmix

Box weg: speelplekje met Nobodinoz zitzak in monochrome

Nu de box bij ons uit de woonkamer is – dankzij lazy parenting en onze maand in Portugal bleef-ie langer ongebruikt staan dan nodig haha – wilde ik een nieuw ‘eigen’ plekje voor Lis. Voor haar eerste verjaardag hadden we haar een Nobodinoz zitzak gegeven. Een perfect item om een speelhoekje mee te maken.

We hebben de box eigenlijk nog best lang gebruikt. Alhoewel, nu ik dit typ, bedenk ik me dat ik niet weet wat normaal of best lang is. Maar goed, tot een maand of 17 speelde ze er nog wel in. Wel alleen ’s ochtends, als ik ging douchen. De rest van de dag hoefde ik niet meer te proberen haar er in te zetten.

Dat het ding nog zo lang bij ons in huis stond, was dus pure luiheid. Geen zin om ‘m op te ruimen. Ook omdat-ie dan ergens anders in de weg zou gaan staan: hij past niet in onze berging. Toch werd het verlangen de box uit de woonkamer te hebben groter dan de luiheid. Zo heerlijk, die ruimte weer terug!

Een nieuwe speelhoek voor Lis

En dan… heb je dus ineens ruimte. Een gekke ruimte, want dat was Lis’ plekje. Ik vond het daarom wel leuk haar een eigen plekje terug te geven.

Het boxkleed dient nu als vloerkleed en op de zitzak van Nobodinoz kan ze lekker relaxen. Ze vindt het heerlijk om er op te zitten, klimmen of klauteren. Speelgoed staat dichtbij in de handige zakken en LEGO boxen.

De Nobodinoz zitzak vond en vind ik een geniale vondst. Hij heeft een fijn formaat en een leuke vorm. Maar bovenal: hij is zwart/wit. En als verstokte monochrome liefhebber ben ik dan eigenlijk al verkocht.

nobodinoz zitzak monochrome nobodinoz zitzak zwart/wit

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Lievelingsmix

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip
  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top