Connect with us

Box weg: speelplekje met Nobodinoz zitzak in monochrome

Kids design

Box weg: speelplekje met Nobodinoz zitzak in monochrome

Nu de box bij ons uit de woonkamer is – dankzij lazy parenting en onze maand in Portugal bleef-ie langer ongebruikt staan dan nodig haha – wilde ik een nieuw ‘eigen’ plekje voor Lis. Voor haar eerste verjaardag hadden we haar een Nobodinoz zitzak gegeven. Een perfect item om een speelhoekje mee te maken.

We hebben de box eigenlijk nog best lang gebruikt. Alhoewel, nu ik dit typ, bedenk ik me dat ik niet weet wat normaal of best lang is. Maar goed, tot een maand of 17 speelde ze er nog wel in. Wel alleen ’s ochtends, als ik ging douchen. De rest van de dag hoefde ik niet meer te proberen haar er in te zetten.

nobodinoz zitzak zwart/wit

Dat het ding nog zo lang bij ons in huis stond, was dus pure luiheid. Geen zin om ‘m op te ruimen. Ook omdat-ie dan ergens anders in de weg zou gaan staan: hij past niet in onze berging. Toch werd het verlangen de box uit de woonkamer te hebben groter dan de luiheid. Zo heerlijk, die ruimte weer terug!

Een nieuwe speelhoek voor Lis

En dan… heb je dus ineens ruimte. Een gekke ruimte, want dat was Lis’ plekje. Ik vond het daarom wel leuk haar een eigen plekje terug te geven.

Het boxkleed dient nu als vloerkleed en op de zitzak van Nobodinoz kan ze lekker relaxen. Ze vindt het heerlijk om er op te zitten, klimmen of klauteren. Speelgoed staat dichtbij in de handige zakken en toffe LEGO opbergboxen.

De Nobodinoz zitzak vond en vind ik een geniale vondst. Hij heeft een fijn formaat en een leuke vorm. Maar bovenal: hij is zwart/wit. En als verstokte monochrome liefhebber ben ik dan eigenlijk al verkocht.

nobodinoz zitzak monochrome

Vind je het een leuk plekje geworden? En hoe ziet de speelplek er bij jullie uit?

Wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtips mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

BewarenBewaren

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Ook wij hebben plastic speelgoed in huis: verrassingseieren - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Wow Wat een leuke reacties op de winacties en lieve
  • WINVIERDAAGSE dag 4 zijn jullie klaar voor de laatste winactie?!
  • Joehoe! Ik heb deze poster toegevoegd aan mijn shop Hoe
  • WINVIERDAAGSE dag 2  Gister is de winvierdaagse van start
  • WINVIERDAAGSE dag 3  Het is weekend n ik heb
  • Vandaag voelde bijna als lente maar ik zit in de

FACEBOOK

SHOP & SUPPORT

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top