Connect with us

Het bestaat! Design zandspeelgoed – en ook nog eens eco-friendly

Kids design

Het bestaat! Design zandspeelgoed – en ook nog eens eco-friendly

Al even geleden werd ik getipt over dit stijlvolle buitenspeelgoed. En hoewel de zomer een beetje op zijn einde loopt, wil ik het toch nog met je delen. Misschien heb je nog wel een zomerse herfstvakantie in het vooruitzicht. Of wie weet wat september nog voor temperaturen in petto heeft. Zandspeelgoed komt toch eigenlijk altijd van pas. En helemaal als het er ook nog eens mooi uit ziet.

Milieubewust shoppen: gemaakt van bamboe

Het buitenspeelgoed uit de ANIMO-collectie van EKOBO wordt gemaakt met bamboevezel, een eco-friendly alternatief voor het doorgaans 100% petroleumgebaseerde zandspeelgoed. Dat oogt en voelt toch een stuk beter! De biologisch afbreekbare bamboevezels combineert EKOBO met een melaminebinder om de levensduur van de producten te verlengen. Het zandspeelgoed is BPA, PVC en ftalaten vrij. Maar het mooiste komt nog.

Minimalistisch design zandspeelgoed

Want het mooist is toch wel het minimistische design van de strandspeeltjes. Met dit spul mag mijn tuin wel vol liggen hoor! De schepjes, zeef en emmer hebben fijne, ronde vormen en stellen allemaal een dier voor. De Sand Play Set bestaat uit een Manta-schop (Ray), een Turtle Sifter (Shelley) en een Whale Scoop (Moby). De emmer (Marina) wordt los verkocht.

design zandspeelgoed ekobo design zandspeelgoed ekobo design zandspeelgoed ekobo

Scheppen, verzamelen, graven, zeven, zoeken, bouwen; er is hier wat afgespeeld met zand en water afgelopen paar maanden. Tot nu toe ben ik, naast deze stijlvolle emmer, nog weinig echt mooi zandspeelgoed tegen gekomen. Ik werd dus behoorlijk enthousiast van de buitenspeeltjes van EKOBO. Wat vind jij van deze collectie?

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

2 Comments

2 Comments

 1. carrieremamma

  7 september 2017 at 20:06

  Kan niet wachten tot ik met mijn kleintje naar het strand kan. Op dit moment eet hij alleen al het zand op, us nog niet zo’n succes 😉

  • Anniek

   9 september 2017 at 20:31

   Hahaha! En je denkt dan, ‘één keer in je mond stoppen en dan weet je wel hoe naar dat is’ maar nee… Wel een volhouder is het dus :P.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

 • No today was not my day Feeling a bit offhellip
 • How I love Mondays! I do really because my weekhellip
 • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip
 • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
 • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
 • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top