Connect with us

Beloningssysteem met schattige wolkjes en stoere sterren

Kids design

Beloningssysteem met schattige wolkjes en stoere sterren

Laatst maakte ik een printable beloningskaart voor het slapen gaan. Daarna ontdekte ik per toeval dat er ook een ontzettend leuk beloningssysteem te koop is. Belo & Me maakt gezellige exemplaren met schattige wolkjes en stoere sterren. Al blijft een beloningskaart printen natuurlijk nog steeds een makkelijke en goedkope optie, dit beloningssysteem wilde ik je toch niet onthouden.

Het beloningssysteem van Belo & Me viel me op door de uitstraling ervan. Eigenlijk moet ik eerlijk bekennen dat ik een foto zag van het zwart/witte regenboogje en meteen verkocht was. Ik schreef al eerder dat ik behoorlijk van ben van monochrome. Niet gek dus dat ik hierdoor aangetrokken werd.

beloningssysteem beloningssysteem

Pas daarna zag ik dat het om een beloningssysteem ging. En toen ik verder zocht, bleek dat er ook kleurrijke ontwerpen zijn – die voor een kindje waarschijnlijk wel zo leuk zijn. De beloningssystemen zien er echt uit als een leuk spelletje.

beloningssysteem  beloningssysteem beloningssysteem

Hoe werkt het beloningssysteem?

Heeft je kind goed – of wellicht beter gezegd: gewenst – gedrag laten zien, dan heeft hij of zij een token verdient. Deze kan je kind dan in de wolk of ster gooien. Door de transparantie is goed zichtbaar hoeveel tokens je kind heeft verzameld. Heeft hij of zij alle 10 tokens verdient, dan is het tijd voor een beloning!

Leuk detail: bij de regenboog bestaan de tien tokens uit 9 witte wolken en 1 pot goud. Bij de wolk kun je kiezen uit gekleurde of effen regendruppels of sterren. En bij de ster worden gekleurde tokens geleverd.

Ook tof is dat elk beloningssysteem met de hand wordt geverfd. Belo & Me is een familiebedrijf uit Lancashire, opgericht door moeder-van-twee Rachel.

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

5 Comments

5 Comments

 1. Pingback: Stay magical - minimixtape

 2. Lifestyle Mommy's ~ Linda

  16 september 2017 at 14:23

  Wat een leuke beloningssystemen zeg! Ik ga dit proberen te delen voor het blogfeestje via Facebook Twitter en pinterest.

  • Anniek

   17 september 2017 at 20:53

   Gaaf dat je mijn link wilt delen! Veel dank daarvoor!! <3

 3. Inge | Monsieur Mango

  16 september 2017 at 20:12

  Ik heb geen kinderen, maar dit is wel heel erg leuk bedacht zeg. Het is ook zo mooi vormgegeven, dat alleen is al een feestje! 🙂

  • Anniek

   17 september 2017 at 20:51

   Ja he, het is hier ook (nog..?) niet nodig, maar ik zou er bijna zelf mee willen spelen :).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

 • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip
 • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
 • No today was not my day Feeling a bit offhellip
 • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip
 • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
 • How I love Mondays! I do really because my weekhellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top