Connect with us

Beloningskaart met koekjes-tekening (gratis download)

Printables

Beloningskaart met koekjes-tekening (gratis download)

Het is vrijdag, dus tijd voor een nieuwe printable! Ik vind het elke week weer een feest om er een online te zetten. Ik heb er veel plezier in om ze te maken, maar het is helemaal geweldig als ik dan foto’s krijg en zie dat ze ook echt gebruikt worden. Mijn printables! Bij iemand, bij jou, thuis!

De download van de printable beloningskaart met koekjes staat onderaan deze pagina

En afgelopen week werd de aftelkalender zelfs als favoriet gekozen tijdens het blogfeestje van mamabloggers Janske, Savethemama en Mizflurry. Echt, zo gaaf!

Deze support en jullie foto’s zijn een enorme opsteker. Want hoe heerlijk ik het ook vind om de printables te maken en te delen, ik vind het elke keer ook weer reuze spannend. Op donderdagavond komt steevast de twijfel of de printable van de volgende dag wel leuk genoeg is.

Een nieuwe beloningskaart

Maar goed, een nieuwe printable dus. Ik koos voor het maken van een nieuwe beloningskaart. De countdown poster met ijsjes, die ook goed functioneerde als beloningssysteem zo begreep ik, mocht wel een opvolger krijgen.

beloningskaart om zelf te printen printable beloningskaart gratis downloaden printen

Je kunt de beloningskaart gebruiken om goed gedrag te belonen. Lief naar de opvang/oppas gaan, zelf aankleden, op het potje plassen, in het eigen bed slapen (al is de beloningskaart slapen daar ook heel leuk voor).

Maak er een feestje van met kleurtjes, stickers of gekleurd papier

Ook deze opmaak is weer in zwart/wit, zodat hij makkelijk te printen en/of kopiëren is – ook bijvoorbeeld op je werk. En zo kan je kleintje de plaatjes inkleuren of lekker aan de gang met stickers. Maak van elke dag een feestje! Ook leuk: print de beloningskaart op gekleurd papier.

Heb je nog leuke stickers nodig? Die shop je hier.

printable beloningskaart versieren knutselen gekleurd papier

Download printable beloningskaart

Klik op de link en printen maar!

DOWNLOAD beloningskaart koekjes

Beloningskaart vol? Misschien vind je hier nog een leuk cadeautje als beloning voor je kleintje.

Veel plezier met deze gratis download!

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

Wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtips mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

 

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

 1. Sheila

  26 september 2017 at 12:37

  Die is leuk, zeg!! Ik kom hier via A lovely adventure, trouwens. En dat is maar goed ook, anders had ik deze leuke printable gemist. Natuurlijk ga ik je ook gelijk op IG volgen, hoor. Mooie blog heb je.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

 • Wow Wat een leuke reacties op de winacties en lieve
 • WINNAARS! De winnaars van de winvierdaagse zijn bekend! De namen
 • Lettervreter dit speelgoed is echt een hit ze kent
 • FOLLOW THE BUNNY he has the chocolate deze set
 • Vandaag voelde bijna als lente maar ik zit in de
 • Joehoe! Ik heb deze poster toegevoegd aan mijn shop Hoe

FACEBOOK

SHOP & SUPPORT

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top