Connect with us

Badtijd! Spelen met Pluï

Lievelingsmix

Badtijd! Spelen met Pluï

Met badspeeltje Pluï Cloud kan je kleintje zelf regen maken. Of een regenbui laten stoppen. Die luxe gun je ze toch? 🙂

Vermaakt jouw kindje zich ook zo lekker in bad? Hier kan een baddersessie eindeloos duren. Lis verzint allerlei spelletjes in het water, maar vindt het toch het leukst om ergens water in en uit te laten lopen. Bakjes en lege flessen zijn daarvoor prima items, maar badspeelgoed Pluï maakt er echt een fascinerend feest van. Dit schattige regenwolkje heeft al voor veel speelplezier in bad gezorgd.

De leukste regenbui maak je zelf

De gimmick van badspeeltje Pluï Cloud is dat je een regenbui kunt laten beginnen of stoppen. Hadden we die macht maar in real life, haha. Door het wolkje te vullen met water en je vinger op het gaatje op de bovenkant te houden, blijft het droog. Zodra je je vinger weghaalt, gaat het regenen.
De bonus is dat wanneer het badspeeltje onder water gehouden wordt, er kleine belletjes uit de bovenkant komen terwijl het wolkje volloopt met water. Een hit hier hoor!

Zelf viel mijn oog op dit badspeelgoed omdat het zo mooi is. Tsja, het oog van ouders wil nu eenmaal ook wat.
lievelingsmix wolkje plui badderen design speelgoed MINIMIXTAPE

Design badspeelgoed

De prachtige witte regenwolk Pluï Cloud is super badspeelgoed voor je kleintje, een geweldig kraamcadeau en een speeltje waar broertjes en zusjes ook veel aan hebben. Het wolkje neem je mee in bad en net zo makkelijk naar het zwembad (op vakantie).

lievelingsmix wolkje plui flatlay

Hier is Pluï Cloud dus echt een favoriet. Ik kocht het bij een van mijn favoriete webshops, PSikhouvanjou. Welk badspeelgoed is bij jullie een hit?

In dit artikel staan affiliate-links. Als je via een van deze links een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

 

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Lievelingsmix

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip
  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip
  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top