Connect with us

Babykamer inrichten met toffe meubels van Nederlandse bodem

Kids design

Babykamer inrichten met toffe meubels van Nederlandse bodem

Zoek je nog unieke meubels voor de babykamer? Hoe gaaf om het kamertje van je kleintje gelijk al in te richten met design. Zoals de meubeltjes van DertigZes, van Nederlandse bodem.

Dutch design in de baby- of kinderkamer

Design op de baby- of kinderkamer is design met de paplepel ingieten, zeg maar. Er is vast geen onderzoek wat garandeert dat je kindje zo een goede smaak ontwikkelt (wat een fijne bevestiging voor shopaholics zou dat zijn?!), maar ach, het oog wil ook wat. En mooi inrichten begint met een goede basis, zoals meubels. Via Instagram kwam ik de parels van DertigZes tegen.

DertigZes is ontstaan omdat… oprichters Dirk & Ingmar een kindje verwachtten. En er dus meubilair nodig was voor de babykamer. Dat maakte Dirk zelf. Het leverde vele enthousiaste reacties op en zo besloten ze uiteindelijk in 2015 om er een echt bedrijf van te maken.

DertigZes kinderstoel kinderkamer kidsdesign kindermeubels

En nu kun jij dus ook Dutch design in je baby- of kinderkamer zetten. Geen massaproductie, alles wordt door henzelf en in eigen beheer geproduceerd. Dat is behoorlijk uniek meubilair voor de babykamer, toch?

DertigZes kinderkamer kinderbed babybed DertigZes babykamer wiegje design meubels kinderkamer

Het assortiment van DertigZes blijft zich uitbreiden, deels omdat hun eigen kindje steeds andere behoeftes heeft, maar ook omdat ze regelmatig worden uitgedaagd om iets nieuws te maken. Ik ben benieuwd!

 

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Lettervreter  dit speelgoed is echt een hit ze kent
  • Wow Wat een leuke reacties op de winacties en lieve
  • WINNAARS! De winnaars van de winvierdaagse zijn bekend! De namen
  • FOLLOW THE BUNNY he has the chocolate  deze set
  • Joehoe! Ik heb deze poster toegevoegd aan mijn shop Hoe
  • Vandaag voelde bijna als lente maar ik zit in de

FACEBOOK

SHOP & SUPPORT

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top