Connect with us

Babykamer inrichten met toffe meubels van Nederlandse bodem

Kids design

Babykamer inrichten met toffe meubels van Nederlandse bodem

Zoek je nog unieke meubels voor de babykamer? Hoe gaaf om het kamertje van je kleintje gelijk al in te richten met design. Zoals de meubeltjes van DertigZes, van Nederlandse bodem.

Dutch design in de baby- of kinderkamer

Design op de baby- of kinderkamer is design met de paplepel ingieten, zeg maar. Er is vast geen onderzoek wat garandeert dat je kindje zo een goede smaak ontwikkelt (wat een fijne bevestiging voor shopaholics zou dat zijn?!), maar ach, het oog wil ook wat. En mooi inrichten begint met een goede basis, zoals meubels. Via Instagram kwam ik de parels van DertigZes tegen.

DertigZes is ontstaan omdat… oprichters Dirk & Ingmar een kindje verwachtten. En er dus meubilair nodig was voor de babykamer. Dat maakte Dirk zelf. Het leverde vele enthousiaste reacties op en zo besloten ze uiteindelijk in 2015 om er een echt bedrijf van te maken.

DertigZes kinderstoel kinderkamer kidsdesign kindermeubels

En nu kun jij dus ook Dutch design in je baby- of kinderkamer zetten. Geen massaproductie, alles wordt door henzelf en in eigen beheer geproduceerd. Dat is behoorlijk uniek meubilair voor de babykamer, toch?

DertigZes kinderkamer kinderbed babybed DertigZes babykamer wiegje design meubels kinderkamer

Het assortiment van DertigZes blijft zich uitbreiden, deels omdat hun eigen kindje steeds andere behoeftes heeft, maar ook omdat ze regelmatig worden uitgedaagd om iets nieuws te maken. Ik ben benieuwd!

 

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip
  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top