Connect with us

7x lieve maar stoere design knuffels voor jongens

Kids design

7x lieve maar stoere design knuffels voor jongens

Lis is een echte knuffelaar. En ook ik houd van knuffelbeesten, dat had je misschien al door. Voor meisjes zijn er ontzettend veel leuke, lieve, roze en minder roze knuffels te vinden. Maar er zijn ook jongens die graag knuffelen. Dat inspireerde me om een aantal lieve maar ook stoere design knuffels voor jongens op een rij te zetten. Lees je mee?

#1 Studio Bundis knuffels

In mijn laatste ‘Lievelings‘ blog kon je het al lezen, ik ben fan van de Bundis. Deze Zweedse design knuffels zijn prachtig gemaakt en ontworpen. Bundis Sixten of Superhero zal vast een fijn vriendje zijn voor jouw coole kid.

Design knuffel superhero jongens knuffelbeest

design knuffel jongens handgemaakt

#2 Noodoll

Uit de collectie van deze super superzachte knuffels van fleece wordt het nog moeilijk kiezen. De Noodoll met snor of brilletje zijn mijn favoriet.

#3 Moster Karen

Design uit Denemarken voor je kleine man! De knuffels van Moster Karen zijn monochrome en hebben strakke lijnen, maar ook een vleugje humor.

Design knuffel Denemarken jongens

#4 Hipknipshop

Nog meer moois uit Scandinavie: het Noorse Hipknipshop doet wonderen met wol. Mildred staat nog op mijn verlanglijstje, Arthur en Melvin maken vast geliefde knuffels voor stoere jongens.

Gebreide knuffels knuffelbeest jongens

#5 Main Sauvage

De lange armen en poten van de knuffelwolf van het Frans merk Main Sauvage kunnen niet anders dan voor veel speelplezier zorgen.

545_Wolf_striped Main Sauvage knuffelbeest jongens

#6 Lucky Boy Sunday

De stijl van de knuffels van Lucky Boy Sunday moet je aanspreken. Maar knuffelbeest ‘Nulle’ is een fijn knuffelvriendje voor een breed publiek.

luckyboysunday-pretty-nulle-luckyboysunday-70-cm

#7 Snugipops

Knuffelen begint natuurlijk al op jonge leeftijd. Voordat je kleintje toe is aan een groot knuffelbeest, is daar het knuffeldoekje. En zo stoer als die van Snugipops zag ik ze nog niet eerder. Deze knuffeldoekjes blijven heel lang leuk.

knuffelboekje geboorte jongen knuffeldoekjes voor jongens

Heb jij nog een leuke toevoeging aan deze lijst? Waar knuffelt jouw jochie graag mee?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

 

BewarenBewaren

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

Shop bij BOL.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top