Connect with us

3, 2, 1, lift off: de Hollandse raket van OLA

Lievelingsmix

3, 2, 1, lift off: de Hollandse raket van OLA

Het Ola raketje, wie is er niet groot mee geworden? Oké, dit is officieel nog geen favoriet van Lis – we moeten het ijsje nog aan haar introduceren – maar zeker één van ons.

Volgens eigen zeggen al ruim 45 jaar het meest gelikte ijsje van Nederland. Vervelen gaat-ie inderdaad niet. De framboos-sinaasappel-ananas frisco is toch een van de lekkerste tussendoortjes op een bloedhete dag. Maar OLA vond het wel tijd voor een nieuwe versie.

Voor het eerst sinds de lancering van het ijsje is de OLA raket nu vernieuwd. Gisteren, op Koningsdag, werd op een ludieke manier een lekker nationalistische versie van de raket gelanceerd (ha!): een ijsje in de kleuren van de Nederlandse vlag.

Het filmpje ziet er in ieder geval leuk uit:

Hoe smaakt het nieuwe raketje?

Naar verluidt bestaat het Hollandse raketje uit de smaken framboos, citroen-limoen en cola. Ik was gister niet in Amsterdam dus ik heb het nieuwe Raketje nog niet kunnen proberen. Ik moet zeggen dat ik geen enorme fan ben van cola-ijs, maar de vreselijk onnatuurlijk blauwe kleur maakt me toch benieuwd naar de smaak van de Hollandse Raket, haha.

Het nieuwe Hollandse Raketje van Ola - minimixtape

Nog even watertanden bij dit plaatje dan maar, en wachten tot de Hollandse Raket overal verkrijgbaar is (en de temperaturen stijgen, want dan smaakt zo’n ijsje toch het lekkerst). Overigens blijft het goeie oude vertrouwde Raketje ook gewoon verkrijgbaar.

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Lievelingsmix

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip
  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top